Voedingssupplementen

Blend new day

We geloven in eerlijke voeding

Eerlijk voor de natuur, eerlijk voor uw lijf en eerlijk geproduceerd. Daarom wordt er bij de producten van Blend New Day zo veel mogelijk gebruik gemaakt van veganistische, biologische en duurzame ingrediënten.

Als het niet nodig is of de werking niet verbetert, wordt het niet toegevoegd aan producten van Blend New Day. Daarmee is er meer ruimte voor de ingrediënten die wel werken.

Taar Blend new day voedingssupplementen Oostvoorne
Taar Blend new day voedingssupplementen Oostvoorne
Blend new day

Overtuiging

Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is de basis voor een gezonde leefstijl. Daarnaast zijn de juiste supplementen onmisbaar om ons lijf te ondersteunen en te herstellen. Afhankelijk van de seizoenen en de verschillende levensfases zijn er supplementen nodig, waardoor u zich fit voelt en er op uw best uit blijft zien.

De cellen van een mens vernieuwen zich continue. Deze celvernieuwing wordt grotendeels bepaald door de biologie van onze cellen, alsmede door de manier waarop u leeft. Door goede bouw- en brandstoffen voeden wij onze cellen optimaal en geeft het meer energie waardoor het lichaam zichzelf kan onderhouden, opbouwen en herstellen.

Blend new day

Wetenschap

Met de orthomoleculaire wetenschap als basis stellen worden de supplementen van Blend New Day zorgvuldig samengesteld. De basis wordt gevormd door de beste grondstoffen en krijgt daardoor zijn hoge werkzaamheid.

  • 100% natuurlijk
  • Gezonde leefstijl
  • Orthomoleculaire voedingsleer
  • Puur en gezond
  • Vegan m.u.v. collageen

Wilt u persoonlijk advies over het gebruik van voedingssupplementen van Blend New Day? Neem contact op via e-mail of whatsapp. Wij versturen ook uw bestelling per post.

Taar Blend new day voedingssupplementen Oostvoorne