Laserontharing

Diode Ice Laser Triplewave

Laserontharing

Overweegt u om ongewenste en/of overmatige haargroei te verwijderen? Nooit meer waxen, scheren of epileren? Alle lichaamsdelen inclusief het gelaat kunnen definitief worden onthaard met onze nieuwe Diode Ice Laser Triplewave! Dit nieuwe type laser voorzien van 3 golflengten, namelijk de Alexandriet, Diode en YAG, is effectief op het gebied van definitieve laserontharing voor alle huid -en haartypen en zelfs geschikt voor de donkere huid en behandeld ook de blonde haren uitstekend. Na gemiddeld 6-8 behandelingen (persoons afhankelijk) behaalt u een blijvende haarreductie tot 95%. De Diode laser is voorzien van de verplichte medische CE certificering.

Taar laserontharing Oostvoorne
Taar Laserontharing, figuurverbetering & voedingssupplementen Oostvoorne
Diode Ice Laser Triplewave

Werking

De Diode Ice Laser Triplewave​ is geschikt voor ieder huidtype, ook voor mensen met een donkere huid. Uit de laser komt een krachtige gebundelde laserstraal, die via het pigment geleid wordt naar het haarzakje. Daar wordt de energie van de laser omgezet in warmte, waardoor het haarzakje vernietigd wordt. Er kan geen nieuw haar meer groeien.

Laser ontharen met dit laserapparaat is vrijwel pijnloos.

Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -12 is de behandeling ontzettend aangenaam voor de cliënt en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren. De behandeling kent geen hersteltijd dus u kunt meteen na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten.

 

Diode Ice Laser Triplewave

Afspraak

  • Vrijwel pijnloze behandeling
  • Blijvende haar reductie tot 95%
  • Ook voor blond haar
  • Behandeling van donkere huidskleur
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Geschikt voor mannen en vrouwen

Maak vrijblijvend een kosteloze afspraak voor een intake gesprek, waarin we uw wensen bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Taar laserontharing Oostvoorne